Jurgis Vidmantas Kadziauskas – tarp geriausių 2012 m. VU dėstytojų

Sveikiname profesorių Jurgį Vidmantą Kadziauską, išrinktą tarp geriausių 2012 m. VU dėstytojų!

Linkime ir toliau džiuginti studentus ir kolegas išmintimi ir gera nuotaika!

Ištrauka iš Vilniaus universiteto Kokybės vadybos centro tinklapio:

Biochemijos ir molekulinės biologijos katedros profesorius, biomedicinos mokslų daktaras Jurgis Vidmantas Kadziauskas Gamtos mokslų fakultete dirba daugiau nei 30-dešimt metų, skaito tokius paskaitų kursus kaip biochemija, biologinės membranos, molekulinė ląstelių biologija bei veda šių dalykų seminarus. Profesorius yra Biochemijos bakalauro ir magistro programų, Molekulinės biologijos magistro programos komitetų narys. Vadovėlius išleidęs ne tik studentams, bet ir moksleiviams.

Profesoriaus kandidatūrą pateikė katedros darbuotojai, remdamiesi puikiais dėstytojo studentų atsiliepimais. Anot studentų, profesoriaus vedamuose seminaruose nagrinėjamos pačios aktualiausios mokslinės temos, studentai skatinami diskutuoti, reikšti savo nuomonę, pritaikyti mokslines žinias ir susieti naujausią mokslinę informaciją su jau turimomis žiniomis, mąstyti problematiškai. Visi profesoriaus kursai dėstomi naudojant Vilniaus Universiteto virtualią mokymo aplinką (VMA), kurioje talpinama studijų medžiaga, vykdomos apklausos, konsultuojami studentai.

Profesorius nuolat pristato biochemijos mokslo naujienas GMF Biochemijos ir molekulinės biologijos katedros seminaruose, kartu su kolegomis skelbia mokslinius straipsnius tarptautinėje spaudoje.