Seminaras „Antreprenerystė“

Gegužės 6-7 d. kviečiame visus besidominčius verslumu, inovacijomis, žinių ir technologijų perdavimu mokslininkus, tyrėjus, doktorantus, magistrantus ir susijusius specialistus į nemokamą dviejų dienų tęstinį seminarą „Antreprenerystė“, kuris vyks viešbutyje Europa City (J. Jasinskio g. 14, Vilnius).

Renginio pradžia 9:00 (programa pridedama).

Seminaro tikslas – supažindinti su technologijų perdavimo įrankiais bei technikomis, verslo modelių kūrimu, atskleisti efektyviausių kliento atžvilgiu technologinių sprendimų vertę, formuoti sėkmingas komandas, vystyti tarptautinį verslumą ir užtikrinti komerciškai sėkmingus sandėrius. Seminaro vedėjai iš Šiaurės Airijos paruošė naudingą bei įdomią praktinę ir teorinę programą, kuria neteks nusivilti.

Seminarą ves aukštos kvalifikacijos užsienio ekspertai Timothy Brundle ir Jennifer Cook:

Timothy BrundleTimothy Brundle (Tarptautinis inovacijų ir antreprenerystės ekspertas) – verslo vykdymo, technologijų investicijų ir inovacijų patarėjas. Jis yra atsakingas už komercinį vystymą Olsterio universitete (angl. University of Ulster), rūpinasi Universiteto palaikymo lėšomis verslui ir ekonominei plėtrai, vadovauja ypač aktyvia technologijų perdavimo komanda. Anksčiau dirbęs pardavimų ir rinkodaros bei technologijų perdavimo direktoriumi. T.Brundle yra daugelio aukštų technologijų ankstyvoje stadijoje direktorius-konsultantas, Šiaurės Airijos ekonominės plėtros organo Invest NI valdybos narys. Turi Biotechnologijos mokslų bakalauro diplomą (Glamorgan universiteto), o taip pat medicinos mokslų ir MBA magistro diplomą (Belfasto karalienės universiteto).

Jennifer CookJennifer Cook (Technologijų komecinimo vadovė) – valdo gyvybės mokslų intelektinės nuosavybės portfelį Olsterio universitete (angl. University of Ulster). Turi biomedicinos mokslų kvalifikaciją ir virš 10 metų profesinės patirties mokslinių tyrimų sferoje, beveik 6 metus projektų vadovavimo tiesioginės su technologijų perdavimu susijusios akademinėje bendruomenėje patirties Didžiojoje Britanijoje ir JAV. Olsterio universitete ji yra atsakinga už Universiteto aukštos kokybės tyrimų našumo bei apsaugos užtikrinimą, tolimesnį jų vystymą, jų pavertimą rinkos produktais ar paslaugomis ir galutinį jų įgyvendinimą. Turi tyrėjos darbo patirties Misisipės Universitete (JAV). J.Cook yra spin-out direktorė-konsultantė Olsterio universitete, Diabetica Ltd., buvusi Belfast tarptautinio jaunimo rūmų skyriaus prezidentė. Ji turi biologijos/chemijos mokslų bakalauro diplomą (Alabamos universitetas) ir užbaiginėja magistro laipsnį Olsterio universitete.

Registruotis kviečiame adresu: http://unigeb.ktu.lt

Nenaujiems dalyviams registruojantis reiktų įvesti vartotojo vardą bei slaptažodį, kuris buvo išsiųstas meilu registruojantis pirmą kartą (ieškokite laiško nuo UNIGEB).

Kilus klausimams dėl dalyvavimo ar registracijos, nevaržomai kreipkitės.

Visi Seminaro dalyviai, išbuvę Seminarui skirtą laiką, gaus kvalifikacijos kėlimo atitinkančius Sertifikatus. Nepraleiskite puikios galimybės pakelti savo kompetenciją bei efektyviai panaudoti ją savo tolimesnėje veikloje.

Seminaro programa