Gyvybės mokslų veiksmo laboratorija – LS Action LAB

VšĮ Versli Lietuva ir partneriai kviečia gyvybės mokslų disciplinų studentus, jaunuosius mokslininkus ir srities entuziastus į pirmąjį gyvybės mokslų veiksmo laboratorijos LS Action Lab renginį, kuris vyks š. m. spalio 3-4 dienomis Nacionaliniame atviros prieigos mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (Saulėtekio al. 5, Vilnius). Veiksmo laboratorija siekia padrąsinti Lietuvos jaunimą kurti ir įgyvendinti savo idėjas išnaudojant mokslo ir verslo bendradarbiavimo potencialą.

Renginio metu su jaunaisiais mokslininkais bendraus žinomiausi gyvybės mokslų srities atstovai, patirtimi ir sėkmės istorijomis dalinsis verslo ir mokslo pasaulyje įsitvirtinę specialistai, dalyviai bus kviečiami diskutuoti apie prielaidas sėkmei ir būdus išnaudoti didžiulį gyvybės mokslų potencialą.

Jaunieji mokslininkai veiksmo laboratorijoje turės galimybę pasidalinti savo idėjomis ir pasiekimais dalyvaudami plakatų sesijoje, sužinos apie programas, padedančias įgyvendinti idėjas ir remiančias jauną verslą, praktinių užsiėmimų metu įgaus idėjos brandinimo ir komandos formavimo įgūdžių, o vizitų į pažengusias Lietuvos gyvybės mokslų įmones metu galės iš arčiau pamatyti, kaip veikia srities profesionalai.

Preliminari programa

Dalyvių registracija į renginį vyksta iki š.m. spalio 1 d. 16 val. Registracijos anketa

Dalyvių registracija į plakatų sesiją vyksta iki š.m. rugsėjo 20 d. 16 val. Registracijos anketa

Kontaktai

Kristina Dambrauskaitė
,
+370 614 72341

Organizuoja

VšĮ “Versli Lietuva”, Santaros slėnis, Lietuvos biotechnologų asociacija, Vilniaus universitetas, Kauno technologijų universitetas, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas.